Αίθουσα ΕΔΙΠΤ
 
Αίθουσα Εκδηλώσεων ΕΔΙΠΤ
 

Η πρόσφατα ανακαινισμένη αίθουσα της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ) επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 25 (γ’ όροφο) είναι η ιδανική επιλογή για τη διοργάνωση μιας κοινωνικής ή επιχειρηματικής εκδήλωσης, καθώς βρίσκεται σε προνομιακό σημείο στο κέντρο της Αθήνας, έναντι της Βουλής των Ελλήνων. (Εύκολη πρόσβαση από στάση Μετρό Ευαγγελισμός & Σύνταγμα και στάση ΟΑΣΑ Ρηγίλλης & Κήπος.)

Η  αίθουσα 120 τ.μ. χωρητικότητας 100 καθήμενων ατόμων, διαθέτει κλιματισμό και εξαερισμό και μπορεί να φιλοξενήσει πλήθος εκδηλώσεων, όπως συναντήσεις, συνέδρια, παρουσιάσεις, συνεντεύξεις Τύπου, Ημερίδες κ.α. Η διάταξη των επίπλων και του εξοπλισμού μπορεί να διαμορφωθεί με διάφορους τρόπους  (θεατρικά, κυκλικά ή σε σχήμα Π), ενώ υπάρχει και στρογγυλή τράπεζα συνεδριάσεων έως 15 ατόμων, για πιο μικρές συναντήσεις – workshops.

Επιπλέον, διατίθεται βήμα όρθιου ομιλητή (pondium) καθώς και τραπέζι- panel για 4 ομιλητές. Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας :

  • Projector
  • Κονσόλα Ήχου
  • Flip Chart
  • Laptop Ασύρματη και ενσύρματη μικροφωνική εγκατάσταση
  • Ασύρματη και ενσύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο (Wi- Fi)

Το γραφείο του Προέδρου της ΕΔΙΠΤ

Η αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΔΙΠΤ

Η αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΔΙΠΤ

Η αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΔΙΠΤ