ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κύκλοι Επιμορφωτικών Σεμιναρίων στα γραφεία της ΕΔΙΠΤΑγαπητοί Συνάδελφοι,

Το νέο Δ.Σ. της ΕΔΙΠΤ σκοπεύει να υλοποιήσει επιμορφωτικά σεμινάρια για τα Μέλη της Ένωσης με διάφορες θεματικές ενότητες, όπως αποφασίστηκε στην τελευταία Γενική Συνέλευση.

Αρχικά, πρόκειται να διενεργηθεί ένα σεμινάριο για αρχάριους διάρκειας 3-4 ωρών στα γραφεία της Ένωσης δωρεάν. Αυτό θα απευθύνεται στα παλαιότερα Μέλη και κυρίως σε αυτά  που δεν έχουν καμία ή ελάχιστη επαφή με τους υπολογιστές, το Internet και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει βασικά μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, χρήση Internet/ δημιουργικό σερφάρισμα, εισαγωγή στα Social Media/ προφίλ στο facebook κ.α.

Παράλληλα, το Δ.Σ. προγραμματίζει επίσης σειρά επιμορφωτικών  προγραμμάτων για τα  Μέλη που έχουν μεγαλύτερη εξοικείωση με τους υπολογιστές και το Internet (προχωρημένοι), αρκετοί από τους οποίους έχουν και ιστοσελίδα για τις εφημερίδες ή έντυπά τους.  Ο σχεδιασμός είναι να πραγματοποιηθούν δωρεάν στα γραφεία της Ένωσης εκπαιδευτικά μαθήματα διάρκειας 3-4 ωρών με τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

 

  • προώθηση ιστοσελίδας
  • αύξηση στα αποτελέσματα του S.E.O.
  • προώθηση στις μηχανές αναζήτησης
  • διαχείριση social media,
  • χρήσιμες συμβουλές για ελκυστικότητα του site τους

 

Εκτός, απ’ αυτά όμως θα μπορούσαν να γίνουν και κάποια σεμινάρια με πιο εξειδικευμένες θεματικές, όπως φωτογραφία, photoshop, marketing, ασφαλείς τρόποι πλοήγησης και προστασίας δεδομένων, σχεδιαστικά πακέτα multimedia, banner, διαχείριση πολυμέσων κ.α.

 

Καθώς το Δ.Σ. σκοπεύει να ξεκινήσει άμεσα τους κύκλους των σεμιναρίων, σας παρακαλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον συμμετοχή σας και τη θεματική που προτιμάτε. Επιπρόσθετα, μπορείτε να μας προτείνετε και κάποια άλλη θεματική, εκτός από αυτές που προαναφέρθηκαν, προκειμένου να την εντάξουμε στον ευρύτερο σχεδιασμό.

Σας παρακαλούμε, η εκδήλωση ενδιαφέροντος να δηλωθεί γραπτώς στη συνημμένη φόρμα μέσω e-mail στο info@edipt.gr ή φαξ στο 210 7215128 στη γραμματεία της ΕΔΙΠΤ εντός 10 ημερών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                  Η Γενική Γραμματέας

Μιχαήλ Σαββάκης                          Πετρούλα (Πέννυ) Καλύβα