ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ EKTAKTH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Τα Mέλη της ΕΔΙΠΤ, μετά από απόφαση του Δ.Σ.,  προσκαλούνται σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 25 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 στα γραφεία της ΕΔΙΠΤ (Βασιλίσσης Σοφίας 25, 3ος όροφος), προκειμένου να γίνει ενημέρωση για σημαντικές εξελίξεις και λήψη αποφάσεων για σημαντικά θέματα. Στην Γενική Συνέλευση είναι επιβεβλημένο να συμμετέχουν όλα τα μέλη της ΕΔΙΠΤ.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

  1. O N. 4487/2017 και οι συνέπειές του για τα έντυπα των Μελών της ΕΔΙΠΤ
  2. Γενική ενημέρωση για τις μέχρι τώρα ενέργειες του Δ.Σ.
  3. Ενημέρωση από τη Νομική Σύμβουλο για τη δυνατότητα νομικής προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας
  4. Ενημέρωση για το συνέδριο στη Λάρισα που διοργανώνουν από κοινού οι  Ενώσεις Περιφερειακού, Τοπικού & Κλαδικού Τύπου, όπου θα συζητηθεί ο νέος νόμος
  5. Προτάσεις Μελών
  6. Λήψη απόφασης – έκδοση ψηφίσματος

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ

 

Για να μπορέσει  να πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. είναι αναγκαία η διαπίστωση απαρτίας. Η απαρτία για τη Γ.Σ. της 25 Σεπτεμβρίου είναι το 1/2 των ταμειακώς εντάξει Μελών  της ΕΔΙΠΤ.

Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί μια ημέρα μετά την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα εφόσον υπάρχει απαρτία του 1/3 των ταμειακώς εντάξει Μελών.

Σε περίπτωση και πάλι μη ύπαρξης απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ανεξάρτητα από αριθμό παρευρισκομένων.

Προτείνεται πάντως στα Μέλη για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας να προσέλθουν κανονικά την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, οπότε με απόλυτη βεβαιότητα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση.