ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥΥπερπλήρης η επιβλητική αίθουσα της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου, κατά την παρουσίαση του αστυνομικού μυθιστορήματος «Πλέκοντας ίχνη», το απόγευμα της Τρίτης 28 Νοεμβρίου. Συγγραφέας του η δημοσιογράφος Έρικα Αθανασίου, η οποία μαζί με το σύζυγό της Γιάννη Γρηγοράκο εκδίδουν την ιστορική εφημερίδα «Κηφισιά».
Το πρώτο καλωσόρισμα έκανε εκ μέρους των εκδόσεων «Κέδρος» η Αριάδνη Μοσχονά.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Πέννυ Καλύβα, Γενική Γραμματέας της Ένωσης, δημοσιογράφος και εκδότρια της εφ. «Γορτυνία», η οποία έκανε μια μικρή αναφορά στην μακριά πορεία της Ένωσης, στη σημασία του Τοπικού Τύπου και τη σχέση των ηρώων του βιβλίου μαζί του.
Για το βιβλίο ακόμα μίλησαν η γνωστή δημοσιογράφος Νίνα Βλάχου, η οποία έφτασε να παρομοιάσει τη συγγραφέα, χαριτολογώντας, με την Αγκάθα Κρίστη, ο συγγραφέας Φίλιππος Φιλίππου και ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, που ανέπτυξε τη σχέση της δημοσιογραφίας με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθηνε και ο πρόεδρος της Ένωσης, Μιχάλης Σαββάκης. 
Η συγγραφέας Έρικα Αθανασίου, συντόνιζε τη συζήτηση, παρουσίαζε τους ομιλητές της και ευχαρίστησε ιδιαίτερα το κοινό τους και τους φίλους και γνωστούς που «δάνεισαν» χαρακτηριστικά τους στους ήρωές της.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 3