ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΒΡΑΒΕΙΟ "ΒΛΑΣΣΗΣ ΣΩΚΡΑΤΙΔΗΣ"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 συνεδρίασε η επιτροπή που είχε ορίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΤ, προκειμένου να αξιολογηθούν οι υποψηφιότητες για το βραβείο «Βλάσσης Σωκρατίδης», το οποίο θα περιλαμβάνεται και φέτος στα ετήσια δημοσιογραφικά βραβεία του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση.

Η επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Μιχάλη Σαββάκη (Πρόεδρο της ΕΔΙΠΤ), Κωνσταντίνος Σπύρου (Β’ Αντιπρόεδρο της ΕΔΙΠΤ) και Πέννυ Καλύβα (Γεν. Γραμματέα της ΕΔΙΠΤ) με προεδρεύοντα τον κ. Σαββάκη, μελέτησε ενδελεχώς όλες τις υποψηφιότητες,  λαμβάνοντας υπόψη την ιστορική  διαδρομή (Δημοσιογράφου & Εντύπου), την ελληνική γλώσσα, τον πλουραλισμό της αρθρογραφίας, την απήχηση του εντύπου καθώς και την  κοινωνική δραστηριότητα των υποψηφίων.

Η υποψηφιότητα που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία βάσει των προσκομισθέντων είναι του κ. Ευάγγελου Παπαλιού εκδότη των περιοδικών “AdBusiness”, “Retail Business”, “CSR Review”, “Estetica Hellas”, “All Star Basket”, “Manager” και “Business News Magazine”, καθώς και πληθώρας ετήσιων εκδόσεων σχετικά με την επιχειρηματικότητα, την επικοινωνία, το marketing και το λιανικό εμπόριο.

Το βραβείο θα απονεμηθεί τέλος Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 34ης Απονομής των Δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.κ. Προκόπη Παυλόπουλου.