Βοήθεια
Ειδική περιοχή της ιστοσελίδας "Μόνο για τα μέλη της ΕΔΙΠΤ"Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η πρόσβαση σε αυτό το τμήμα της ιστοσελίδας μας είναι δυνατή μόνο σε μέλη της ΕΔΙΠΤ (που διαθέτουν τον αναγκαίο κωδικό πρόσβασης).

Στόχος αυτού του τμήματος της ιστοσελίδας μας είναι να μας βοηθήσει στο δύσκολο δημοσιογραφικό έργο μας, παρέχοντας μας πρακτική βοήθεια στην συνήθη προσπάθεια αναζήτησης  ή διασταύρωσης πληροφοριών ή την κάλυψη θεματικών ενοτήτων που ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μας αλλά πιθανόν την δεδομένη στιγμή δεν διαθέτουμε γι’ αυτά επαρκή ή κατάλληλη πληροφόρηση.

Ακόμη μας δίνει τη δυνατότητα με κάποια  θέματα ειδικού ενδιαφέροντος να μπορούμε να εμπλουτίσουμε τις σελίδες μας με έγκυρη αρθρογραφία σε θέματα επικαιρότητας ή διαχρονικού ενδιαφέροντος με τη βοήθεια καταξιωμένων επιστημόνων και ειδικών αρθρογράφων και φίλων της ΕΔΙΠΤ οι οποίοι δωρεάν μας διαθέτουν πνευματικά τους προϊόντα.

Είναι αυτονόητο ότι από τα κείμενα και το φωτογραφικό υλικό που περιλαμβάνονται σ’ αυτή την περιοχή της ιστοσελίδας μας μπορείτε να αποσπάσετε τμήματα, πάντα με σεβασμό στο όνομα του αρθρογράφου και σαφή αναφορά στην «πηγή». Ειδικά για το φωτογραφικό υλικό, όταν δεν υπάρχει το ενδεικτικό σήμα «Ε» (που σημαίνει ελεύθερη χρήση) πρέπει απαραιτήτως να ζητηθεί η άδεια του κατόχου της πνευματικής ιδιοκτησίας πριν αναπαραχθεί και χρησιμοποιηθεί σε δημοσίευση.

Στο τέλος κάθε άρθρου υπάρχει διαθέσιμο έτοιμο σύντομο βιογραφικό και φωτογραφία του αρθρογράφου τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή εν όλω ή εν μέρει.  

Ελπίζουμε ότι η προσπάθειά μας αυτή θα λειτουργήσει θετικά για τα μέλη της ΕΔΙΠΤ και διατυπώνουμε την παράκληση να έχουμε το ταχύτερο δυνατόν τις υποδείξεις, τις προτάσεις και την καλόπιστη κριτική σας. Σημειώνουμε πάντως ότι η πειραματική αρχική μας προσπάθεια θα υποστεί διαδοχικές τροποποιήσεις και βελτιώσεις σύμφωνα και με τις δικές σας υποδείξεις.

 

Εάν είστε ήδη μέλος της ΕΔΙΠΤ πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση ώστε να αποκτήσετε τον ειδικό κωδικό που απαιτείται.