Κατηγορία
Περιγραφή
Το ΨΗΤΟ αποτελεί, εδώ και δέκα χρόνια, το μοναδικό παγκοσμίως επαγγελματικό περιοδικό αποκλειστικά για τα ψητοπωλεία, που, όμως, ενδιαφέρει εξίσου τα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας, αλλά και κάθε σύγχρονο χώρο Μαζικής Εστίασης. Χάρη στην πλούσια ύλη του και τη συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες, καλύπτει το ενδιαφέρον κάθε επαγγελματία, επιχειρηματία ή chef, που δραστηριοποιείται στην εστιατορική βιομηχανία.
Στις σελίδες του, μέσα από ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, έρευνες και άρθρα, αποτυπώνονται οι εξελίξεις στο χώρο της εγχώριας και διεθνούς εστιατορικής σκηνής, προβάλλονται σημαντικές προσωπικότητες τού “επιχειρείν” και της γαστρονομίας και παρουσιάζονται όλες οι νέες τάσεις και οι καινοτόμες προμηθευτικές λύσεις, που αφορούν τα ψητοπωλεία ειδικά, αλλά και τη Μαζική Εστίαση γενικότερα.
Εκδίδεται από την εταιρεία Διοργάνωσης Εκθέσεων-Εκδόσεων FORUM ΑΕ, κάθε δύο μήνες, και αποστέλλεται ταχυδρομικώς σε 7.500 επιχειρήσεις. Οι διαστάσεις του εντύπου είναι 24x33 και η έκδοση είναι 4χρωμη.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα www.forummagazines.gr.
Εκδότης είναι ο Νικόλαος Χουδαλάκης.
Στις σελίδες του, μέσα από ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, έρευνες και άρθρα, αποτυπώνονται οι εξελίξεις στο χώρο της εγχώριας και διεθνούς εστιατορικής σκηνής, προβάλλονται σημαντικές προσωπικότητες τού “επιχειρείν” και της γαστρονομίας και παρουσιάζονται όλες οι νέες τάσεις και οι καινοτόμες προμηθευτικές λύσεις, που αφορούν τα ψητοπωλεία ειδικά, αλλά και τη Μαζική Εστίαση γενικότερα.
Εκδίδεται από την εταιρεία Διοργάνωσης Εκθέσεων-Εκδόσεων FORUM ΑΕ, κάθε δύο μήνες, και αποστέλλεται ταχυδρομικώς σε 7.500 επιχειρήσεις. Οι διαστάσεις του εντύπου είναι 24x33 και η έκδοση είναι 4χρωμη.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα www.forummagazines.gr.
Εκδότης είναι ο Νικόλαος Χουδαλάκης.