Κατηγορία
Περιγραφή
Το Dairy News είναι ένα κλαδικό περιοδικό για την κτηνοτροφία, τη γαλακτοκομία και την τυροκομία που εκδίδει από το 2015 η o.mind Creatives. Κυκλοφορεί κάθε τρεις μήνες και το τιράζ ανέρχεται σε 4.500 αντίτυπα τα οποία αποστέλνονται μέσω ταχυδρομείου σε όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη κι από την Κεφαλονιά μέχρι την Μυτιλήνη.
Αφιερωμένο σε έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους, με διεθνή φήμη και καταξιωμένες επιχειρήσεις, το Dairy News, έχει θέσει ως στόχο του την έγκυρη ενημέρωση και την προβολή της ελληνικής γαλακτοκομίας και τυροκομίας. Εστιάζει σε θέματα που αφορούν τους κτηνοτρόφους, παραγωγούς γάλακτος και τυροκόμους, τόσο της σύγχρονης βιομηχανοποιημένης, όσο και της παραδοσιακής οικογενειακής τυροκομίας.
Με ειδήσεις και νέα από την εγχώρια και διεθνή αγορά, έρευνες και άρθρα για τις νέες τεχνολογίες, τη νομοθεσία και την ασφάλεια, παρουσιάσεις μονάδων γάλακτος και τυροκόμησης, θέματα για τη συσκευασία και το marketing, το Dairy News είναι το πρώτο και το μοναδικό αμιγώς γαλακτοκομικό/τυροκομικό περιοδικό στην Ελλάδα.
Αποστέλλεται σε κτηνοτρόφους, κτηνοτροφικές μονάδες, ζωοτέχνες και κτηνίατρους, συνεταιρισμούς, βιομηχανίες γάλακτος και τυροκομικών προϊόντων, μικρά τυροκομεία, καταστήματα πώλησης γαλακτοκομικών προϊόντων, χονδρέμπορους και οργανωμένο λιανεμπόριο, ενώ κομμάτι των αναγνωστών του αποτελούν επιστήμονες και φοιτητές των ΑΕΙ/ΤΕΙ.
Αφιερωμένο σε έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους, με διεθνή φήμη και καταξιωμένες επιχειρήσεις, το Dairy News, έχει θέσει ως στόχο του την έγκυρη ενημέρωση και την προβολή της ελληνικής γαλακτοκομίας και τυροκομίας. Εστιάζει σε θέματα που αφορούν τους κτηνοτρόφους, παραγωγούς γάλακτος και τυροκόμους, τόσο της σύγχρονης βιομηχανοποιημένης, όσο και της παραδοσιακής οικογενειακής τυροκομίας.
Με ειδήσεις και νέα από την εγχώρια και διεθνή αγορά, έρευνες και άρθρα για τις νέες τεχνολογίες, τη νομοθεσία και την ασφάλεια, παρουσιάσεις μονάδων γάλακτος και τυροκόμησης, θέματα για τη συσκευασία και το marketing, το Dairy News είναι το πρώτο και το μοναδικό αμιγώς γαλακτοκομικό/τυροκομικό περιοδικό στην Ελλάδα.
Αποστέλλεται σε κτηνοτρόφους, κτηνοτροφικές μονάδες, ζωοτέχνες και κτηνίατρους, συνεταιρισμούς, βιομηχανίες γάλακτος και τυροκομικών προϊόντων, μικρά τυροκομεία, καταστήματα πώλησης γαλακτοκομικών προϊόντων, χονδρέμπορους και οργανωμένο λιανεμπόριο, ενώ κομμάτι των αναγνωστών του αποτελούν επιστήμονες και φοιτητές των ΑΕΙ/ΤΕΙ.