MEAT PLACE

MEAT PLACE
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης:
2010
Περιοδικότητα:
Σαρανταπενθήμερο
Εκδότης:
Θεόδωρος Δημητριάδης
Ιστοσελίδα:
Διεύθυνση:
Λεωφ. Συγγρού 187, 171 21 Ν.Σμύρνη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109010040
Fax:
2109010041
Κατηγορία:
Περιγραφή:
Η ελληνική αγορά κρέατος έχει το δικό της εξειδικευμένο περιοδικό, το MEAT PLACE. Είναι συνδρομητικό, εκδίδεται από την εταιρεία o.mind Creatives ανελλιπώς από το 2010, σε 7.000 αντίτυπα και σε 8 τεύχη τον χρόνο, αποστέλλεται μέσω ταχυδρομείου και αποτελεί το σημαντικότερο μέσο ενημέρωσης της αγοράς. Πρόκειται για ανεξάρτητο, ουσιαστικό και χρήσιμο σύμβουλο για όλους τους επαγγελματίες που εμπλέκονται στην αλυσίδα του κρέατος. Παρακολουθεί, καταγράφει και αναλύει τα δεδομένα του κλάδου, μελετά και αναδεικνύει τις μεταβολές, τις τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς, ενώ ενημερώνει τους αναγνώστες του για όλες τις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις στη βιομηχανία κρέατος. Τηρεί αναλυτική ενημέρωση για τις νομοθετικές αλλαγές. Επιπλέον, προσφέρει διευρυμένες δυνατότητες επικοινωνίας και επιχειρηματικής προβολής.
Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες, επιχειρηματίες, επιστήμονες και σπουδαστές, που έχουν στο επίκεντρο της δουλειάς και του ενδιαφέροντός τους το κρέας και τα προϊόντα του. Το αναγνωστικό του κοινό είναι ευρύ: παραγωγοί, κτηνοτρόφοι – πτηνοτρόφοι, κρεοπώλες, αλυσίδες super market, αλλαντοποιοί και αλλαντοβιομηχανίες, έμποροι κρέατος – πουλερικών – ζώντων ζώων, σφαγεία, εισαγωγείς, αντιπρόσωποι, διανομείς, μεταφορείς, εταιρείες εξοπλισμού κρεοπωλείων και χώρων μαζικής εστίασης, εταιρείες πιστοποίησης – καθαρισμού
– απολύμανσης, επιστήμονες και επιστημονικοί φορείς, δημόσιοι φορείς ελέγχου και εποπτείας της αγοράς τροφίμων, εκπαιδευτικοί φορείς και σχολές που σχετίζονται με την αγορά κρέατος, σπουδαστές και συνδικαλιστικοί φορείς του κλάδου κρέατος.
Εκδότης είναι ο Θεόδωρος Δημητριάδης.
  • MEAT PLACE
  • MEAT PLACE
  • MEAT PLACE
  • MEAT PLACE
  • MEAT PLACE