35η Απονομή των Δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Μπότση

Η 35η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, υπό την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, εκπροσώπων  της πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας  στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Σαρόγλου της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Μπότση, κ.Πάνος Καραγιάννης, ανέφερε ότι η παρουσία του αξιότιμου Προέδρου της Δημοκρατίας εκλαμβάνεται ως μήνυμα προς την κοινωνία για τον θεσμικό ρόλο της ελευθεροτυπίας και τόνισε ότι το Ίδρυμα βραβεύει κάθε χρόνο τους δημοσιογράφους, τα έντυπα και τα μέσα ενημέρωσης που σέβονται πάνω από όλα το δικαίωμα των πολιτών για ενημέρωση.

Μεταξύ άλλων, περιλαμβανόταν και το ειδικό βραβείο «Βλάσσης Σωκρατίδης», που θεσμοθετήθηκε το 2013 στη μνήμη του αειμνήστου πρώην Προέδρου της ΕΔΙΠΤ Βλάσση Σωκρατίδη.

Το βραβείο αυτό απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΔΙΠΤ  κ. Μιχάλη Σαββάκη στο Μέλος της Ένωσης κ. Κωνσταντίνο Δεριζιώτη, εκδότη του μηνιαίου περιοδικού «ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», για την πολύχρονη δημοσιογραφική – εκδοτική  του  διαδρομή, την πλουραλιστική αρθρογραφία του ως και την μεγάλη κοινωνική και πολιτιστική του δραστηριότητας.

 

PHOTO 1

PHOTO 2