36η Απονομή των Δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Μπότση

Η 36η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, υπό την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, εκπροσώπων της πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Σαρόγλου της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).
Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Μπότση, κ. Πάνος Καραγιάννης, τόνισε ότι το Ίδρυμα βραβεύει κάθε χρόνο τους δημοσιογράφους, τα έντυπα και τα μέσα ενημέρωσης που σέβονται πάνω από όλα το δικαίωμα των πολιτών για ενημέρωση.
Μεταξύ άλλων, περιλαμβανόταν και το ειδικό βραβείο «Βλάσσης Σωκρατίδης», που θεσμοθετήθηκε το 2013 στη μνήμη του αειμνήστου πρώην Προέδρου της ΕΔΙΠΤ Βλάσση Σωκρατίδη.
Το βραβείο αυτό απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΔΙΠΤ κ. Μιχάλη Σαββάκη στο Μέλος της Ένωσης κα Βαρβάρα Γκιγκιλίνη, ιδιοκτήτρια της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΑ» της Μυτιλήνης, για την πολύχρονη δημοσιογραφική – εκδοτική της διαδρομή, την πλουραλιστική αρθρογραφία της ως και την μεγάλη κοινωνική και πολιτιστική της δραστηριότητα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2