ΒΡΑΒΕΙΟ “ΒΛΑΣΣΗΣ ΣΩΚΡΑΤΙΔΗΣ” 2018 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή  7 Δεκεμβρίου 2018 συνεδρίασε η επιτροπή που είχε ορίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΤ, προκειμένου να αξιολογηθούν οι υποψηφιότητες για το βραβείο «Βλάσσης Σωκρατίδης», το οποίο θα περιλαμβάνεται και φέτος στα ετήσια δημοσιογραφικά βραβεία του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση.

Η επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Μιχάλη Σαββάκη (Πρόεδρο της ΕΔΙΠΤ), Ευάγγελο Παπαλιό (Σύμβουλο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της ΕΔΙΠΤ) και Κωνσταντίνο Σελλούντο (Ταμία της ΕΔΙΠΤ) με προεδρεύοντα τον κ. Σαββάκη, μελέτησε ενδελεχώς όλες τις υποψηφιότητες, λαμβάνοντας υπόψη την ιστορική  διαδρομή (Δημοσιογράφου & Εντύπου), την ελληνική γλώσσα, τον πλουραλισμό της αρθρογραφίας, την απήχηση του εντύπου καθώς και την  κοινωνική δραστηριότητα των υποψηφίων.

Η υποψηφιότητα που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία βάσει των προσκομισθέντων είναι του κ. Ελευθέριου Κακαβούλη για το περιοδικό «Κυνηγός και Φύση».

Το βραβείο θα απονεμηθεί τέλος Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 35ης Απονομής των Δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.κ. Προκόπη Παυλόπουλου.